®
Kaplama-Laminasyon-Teknik Tekstil

İnsan Kaynakları | Bize Yazın | English

Çerez Politikası
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası liteks.com’un bu Web sitesinde hangi bilgileri topladığını, bilgilerinizi nasıl kullandığını ve sizin bilgilerinizin toplanması ve kullanım şekli ile ilgili açıklamaları içermektedir.

Topladığımız Veriler ve Neden Topluyoruz?

Topladığımız bilgileri size daha iyi içerik sağlamak ve hizmetleri geliştirmek, web sitesini nasıl kullanıldığınızı anlamak amacıyla analiz ve ölçüm yapmak için kullanırız. Yorumlarda kullandığınız E-posta adresiniz ve abonelik listelerine katılımınızda topladığımız bilgileri sizinle doğrudan iletişim kurmak için kullanabiliriz.

Ayarlarınıza bağlı olarak, size ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiş reklamlar sunabiliriz. Bunu kullandığınız çerezler ile yaparız.

Toplanan Bilgiler

  • Tarayıcı bilgileriniz
  • Ip adresiniz
  • Yönlendiren Url bilgisi
  • Çerez bilgisi
  • Aradığınız terimler
  • İçerik ile reklam görüntülemeleri ve etkileşimleri
  • Görüntülediğiniz sayfalar, tıkladığınız bağlantılar ve hizmetlerimiz ile ilgili yaptığınız diğer işlemler hakkında bilgi toplamak için reklam ve e-posta içeriğimiz ile, çerez, web işaretçileri (beacons), benzersiz kimlikleme, sunucu günlükleri, uygulama veri önbellekleri, tarayıcı web depolaması, pixel etiketleri, veri tabanları ve benzer teknolojileri kullanırız.

    Çerez (“Cookie”) Nedir?

    Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir.

    Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler. Daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Çerezler Nasıl Yönetilir

    liteks.com ziyaretçilerin kendilerine ait kişisel veriler üzerindeki tercihlerini kullanabilmelerini son derece önemsemektedir. Kullanılan çerezlere dair tercihlerin ne şekilde yönetebileceğine dair bilgiler aşağıdaki gibidir:

    • Google Analytics tarafından yönetilen çerezleri kapatmak için tıklayınız.
    • GGoogle tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
    • GBirçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler ve Davranışsal reklam tercihlerinizi kontrol etmek için Your Online Choices üzerinden yönetebilirsiniz.

    Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

    Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak için eklenmiştir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süreyle sisteminizde saklanır.

    Yorumlar

    Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında, yorumlar formunda gösterilen verileri ve ayrıca spam tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı kimlik bilgilerini toplar. E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir veri Gravatar hizmetine, onu kullanıp kullanmadığınızı görmek için sağlanabilir. Gravatar servis gizlilik politikası burada yer almaktadır. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz, yorumunuz bağlamında herkese görünür.

    Diğer Web Sitelerinden Gömülü İçerikler

    Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. Videolar, makaleler vb.) içerebilir. Diğer web sitelerinden gelen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi davranır.

    Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, ek üçüncü taraf takibi yapabilir ve bu yerleşik içerikle etkileşimlerinizi izleyebilir.

    Verilerinizi ne kadar süre tutuyoruz?

    Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklıyoruz.

    Verileriniz üzerinde sahip olduğunuz haklar

    Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz.

    Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

    Sorumluluk Reddi

    www.Liteks.com web sitesinde, liteks.com veya üçüncü kişilerin hizmetleri hakkında bilgi ve promosyonlar görüntülenebilir. Web sitemizde liteks.com’a ait olmayan ve faaliyetleriyle ilgili bulunmayan diğer web sitelerine yönlendirme yapılabilir. Ziyaretçinin bu web sitelerinden herhangi birini ziyaret etmesi halinde üçüncü kişilerin kullanımında ve aitliğinde olan bu web sitelerinin politika ve uygulamalarından liteks.com yöneticileri ve içerik sağlayıcıları sorumlu değildir.

    Bu internet sitesinin kullanımı sırasında veya sonrasında oluşabilecek herhangi bir performans arızası, hata, eksiklik, kesinti, kusur, işletme ve(veya) bilgisayar virüsü ve(veya) hat ve(veya) sistem arızası sonucu ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı ortaya çıkan zarar, ziyan ve masraflar dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarar ve ziyandan, liteks.com sorumlu tutulamazlar.

    Ziyaretçilerin zaman zaman bu gizlilik politikasını gözden geçirmesi gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı veya hiçbir sebep göstermeksizin istediği an bu gizlilik politikasında değişiklik, düzeltme, güncelleme, ilave ve/veya çıkartma ya da her türlü başka değişikliği gerçekleştirme hakkını saklı tutar.

    Çerez(cookie) dosyaları, ziyaret ettiğiniz web sitesinde arama ve kullanım alışkanlıklarınızı, üyelik bilgilerinizi ya da reklam tercihlerinizi depolayan text dosyalarıdır. Özellikle üyelik gerektiren web siteleri ile e-ticaret sitelerinde sıkça kullanılan çerez dosyaları bilgisayarınıza sunucu erişimi vermez. Ziyaretçilerin kullanım alışkanlıklarının depolanması ise kullanıcılara daha işlevsel bir web sitesi kullanımı sağlar. E-ticaret sitelerinde alışveriş sepetinize attığınız ürünlerin ya da üyelik bilgilerinizin hatırlanmasını sağlayan işlevsellik çerez dosyaları sayesinde sağlanır.

    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerez kullanımı ile ilgili açık bir düzenleme içermemektedir. Ancak, Avrupa Birliği vatandaşlarını korumaya yönelik geliştirilen bir dizi veri koruma yasası olan GDPR(General Data Protection Regülation)-AB Genel Veri Koruma Regülasyonu, çerez dosyaları konusunda açık düzenleme içermektedir. Bu regülasyon ile Avrupa Birliği’nde daha önce uygulanan 95/46/EC sayılı Veri Koruma Direktifi’ne göre çok daha geniş bir koruma alanı oluşturulmuş, kişisel verilere yönelik uygulamalar çok daha sıkı kurallara bağlanmış ve ihlaller için çok daha yüksek cezalar belirlenmiştir.

    Avrupa Birliği’ne hizmet sunan web sitelerinin yanında her web sitesinin Avrupa Birliği vatandaşlarına ulaşma ihtimali ve ülkemizde de Avrupa Birliği yasalarına uyum süreci gözönüne alındığında çerez politikası yayımlanması ve ziyaretçilerden onay alınmasının ülkemizde de bir zorunluluk olduğunu belirtmemiz gerekir. Ayrıca her ne kadar açık düzenleme içermese de kişisel verilere bir şekilde ulaşan her uygulamada kişisel veri sahiplerinden açık onay alınmasını zorunlu hale getiren 6998 sayılı KVKK’ nun da dolaylı olarak bu zorunluluğu sağladığını söyleyebiliriz.

    AB Genel Veri Koruma Regülasyonu gereğince, çerez kullanılan web sitelerinde, çerez politikasının ziyaretçiler ile paylaşılması ve ziyaretçilerden çerez kullanımına yönelik açık onay alınması gerekmektedir. Çerez politikasının, web sitesinde tür çerezlerin kullanıldığı, kullanıcı verilerinin ne süre ile depolandığı, hangi verilerin hangi amaçla izlendiği, verilerin paylaşılıp paylaşılmadığı ve kullanıcıların çerez dosyalarını nasıl reddeceği veya sileceğine yönelik açık bilgilendirme içermesi gerekmektedir. Bu bilgilendirmenin sağlanmaması ve kullanıcılardan çerez dosyalarına yönelik onay alınmaması halinde web sitelerinin içerik ve yer sağlayıcılarının hukuken sorumluluğu doğacaktır.

MELT POINT LAMİNASYON
Kaplama,laminasyon,teknik apreler ve teknik tekstillerin üretiminde teknolojisi ve bilgi birikimiyle uzun yıllardır farklı sektörlere hizmet vermektedir.
Dijital Baskı ve Desen İlkbahar/Yaz ’18 koleksiyonumuz Premiere Vision İstanbul’ da !
Liteks Digital Print&Desing for Autumn Winter ‘18/19 will be in Premiere Vision Istanbul !
Liteks Dijital Baskı ve Desen Sonbahar Kış ’18/19 Premiere Vision İstanbul’ da !
PREMIERE VISION İSTANBUL fuarında olacağız!
LİTEKS KAPLAMA ve LAMİNASYON İlkbahar/Yaz ’17 Premiere Vision İstanbul’ daydı!
LİTEKS DİJİTAL Premiere Vision İstanbul’da !
LITEKS KAPLAMA ve LAMINASYON Sonbahar/KIS 16’17 PREMIERE VISION ISTANBUL’ daydi!
Premiere Vision Istanbul fuarinda LITEKS DIJITAL rüzgari!
PREMIERE VISION İSTANBUL' DA 2016 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONUMUZ!
PREMIERE VISION İSTANBUL 2015 fuarında olacağız!
PREMIERE VISION İSTANBUL 2015 fuarında olacağız!
)FESPA KÖLN 2015' deki standımıza sizleri bekliyoruz!
PREMIERE VISION ISTANBUL fuarını başarıyla tamamladık!
07/09/2014 LİTEKS AİLESİ OLARAK GELENEKSEL HALE GELMİŞ OLAN TEKNE İLE BO?AZ TURUMUZU BU YIL DA GERÇEKLEŞTİRDİK
Transfertex'in desenlerini artık 1 günde basıyoruz
SIGN İSTANBUL 2014' deki standımıza sizleri bekliyoruz!
Fespa Digital 2014 Münih 'de Pesent'e Kanvasları !
LİTEKS Pesent'e Dijital Baskı Kanvasları SIGN İSTANBUL 2013 fuarındaydı!
FESPA EURASIA 2013 İSTANBUL fuarını başarıyla tamamladık!
FESPA EURASIA 2013 İSTANBUL fuarındaki standımıza bekleriz !
Fespa 2013 Londra fuarındaydık!
Mimaki-Liteks İşbirliği!
Fespa 2013 Londra ' da olacağız!
GOFRE İŞLEMİ HİZMETİMİZ BAŞLAMIŞTIR!
SIGN İSTANBUL 2012 fuarındaydık !
FESPA DİGİTAL 2012 BARCELONA FUARINI DA BAŞARIYLA TAMAMLADIK!
SIGN İSTANBUL 2011 FUARINDAYDIK !
Pesent'e serisinde şimdi de solvent baskı için DIGI ECO NATURA!
FESPA DIGITAL 2011'deydik!
Bizi Tanıyın !
Liteks'e Hoşgeldiniz
 
  Gizlilik İlkesi | Kişisel Verilerin Korunması | KVKK Genel Aydınlatma Bildirimi | Çerez Politikası | KVKK Başvuru Formu
  Web Tasarım
Bu Sitedeki Çerezler Hakkında

Sitemizdeki deneyiminizi kişiselleştirmek ve geliştirmek için çerezleri kullanırız. sayfamızda kişisel tercihleriniz hakkında bilgi edinmek veya onları yönetmek için kişisel verilerin korunması sayfamızı ziyaret edin. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olursunuz.